fbpx
Home / Our posts / Wie is het bedrijf Praveen Film Studio?

Wie is het bedrijf Praveen Film Studio? 3

Wie is het bedrijf Praveen Film Studio?

Mijn naam is Rakesh Lachmon en ben al jaren een gepassioneerde videograaf.
Praveen is mijn 2e naam vandaar dat ik mijn bedrijf ook Praveen Film Studio heb genoemd.

Rakesh in suriname december 2017 met drone

Rakesh in suriname december 2017 met drone

Om een goed en volledig beeld te krijgen, over wie ik ben, wat mijn werk precies inhoud en met wie ik samenwerk, nodig ik u graag uit om eens rond te kijken op mijn website. Ik heb op de websites diverse teasers en een bedrijfsfilm staan.

Om een bruiloft te plannen kost veel tijd en geld en men wilt dat vaak professioneel vastleggen op video.

Zelf heb ik samen met mijn teamleden veel ervaring met het filmen van huwelijksfeesten, henna feesten, verjaardagen, mundans/janew sanskaars (doopfeesten),  evenementen, webinars en bedrijfsfilms.
Tevens doen wij op speciaal verzoek crematies filmen.

Ik hou zelf van het filmen van multiculturele huwelijken en hou heel erg van afwisseling in mijn werk. Wij filmen als team ook met een drone en nemen beelden op van diverse hoogtes om net dat extra shot speciaal te maken!

Bekijk mijn portfolio op deze website, verder heb ik voorbeeld filmpjes staan op mijn social media kanalen. Bekijk ook ons eigen youtube kanaal met videofilms van diverse klanten.

Ik heb tal van video voorbeelden van huwelijksfeesten klaar liggen van o.a. bhatwaan, bhiya, recepties, janew en ik probeer een goed beeld te geven zodat de klant weet hoe ik werk en wat ze kunnen verwachten.
Ik laat complete gemonteerde huwelijksfilms zien met muziek en titels.
Mijn service is net zo belangrijk en ik ga altijd voor een tevreden klant.

Vind u het prettiger om persoonlijk af te spreken dan kan dat altijd op locatie in het van der valk hotel te Nootdorp of Ballys in Rijswijk.

Wij hebben een heel leuk team van filmers die inzetbaar zijn op elke gewenste feest, event of huwelijk.

Wilt u dus een professionele videograaf inhuren en wilt u meer informatie neem dan gerust contact met mij op.

Share

Comments are closed.

Theme developed by ThemeStash - Premium WP Themes and Websites
Chat openen